Putovanja

Putovanja… eh, gdje sam sve bio! Samo za to bih trebao posebnu web stranicu, ha, ha!
Ovaj dio stranice je još u izradi i moram priznati da uređivanje ovog dijela stranica nije ni malo lak zadatak jer od tisuća fotografija treba odabrati samo nekoliko, a da se što bolje prikaže svaka zemlja i svaki dio svijeta u kojem sam bio.
……………………………………………………………………………………………….
Još dok sam bio jako mali satima sam gledao zemljopisne atlase i karte i često sam se pitao da li ću ikada biti na nekim mjestima, kontinentima, u neki zemljama…ni sanjao nisam da bi se to jednog dana moglo ostvariti.
I sada, kada sam proputovao gotovo cijeli svijet (jedino još u Africi nisam bio) čini mi se gotovo nevjerojatnim da se sve to stvarno dogodilo. Jedino što mogu reči je: Hvala Bogu! Mislim da bih trebao napisati knjigu jer se zaista puno nevjerojatnih stvari dogodilo u mom životu i ostvarilo mi se gotovo sve što sam kao dijete, a i kasnije, poželio. Često se pitam zašto baš meni makar duboko u sebi znam odgovor. Možda sve to jednom pomogne nekome u životu. Dobro onda, napisat ću knjigu…samo da nađem malo vremena, ha, ha! I to će jednom biti!
……………………………………………………………………………………………….
Ako želite vidjeti neke od fotografija s mojih putovanja kliknite na linkove u izborniku desno! Za sada su samo fotografije nekoliko zemalja, ali uskoro će ih biti sve više jer je popis zemalja u kojima sam do sada bio dosta dug. Fotografija i video snimaka imam jako puno i gotovo sve su i lijepe i na svoj način interesantne i teško je odabrati što staviti na stranicu.
……………………………………………………………………………………………….
Popis zemalja u kojima sam do sada bio:
ALBANIJA
ARGENTINA
AUSTRALIA
AUSTRIJA
BELGIJA
BJELORUSIJA
BOSNA I HERCEGOVINA
BRAZIL
CRNA GORA
ČEŠKA
ČILE
FRANCUSKA
GRČKA
INDIJA
IRSKA
ITALIJA
JAPAN
KOLUMBIJA
LUXEMBOURG
MAÐARSKA
MAKEDONIJA
MALEZIJA
MEKSIKO
NEW ZEALAND
NIZOZEMSKA
NJEMAČKA
OMAN
POLJSKA
RUSIJA
SAD
SLOVAČKA
SLOVENIJA
SRBIJA
ŠKOTSKA
ŠPANJOLSKA
TURSKA
UKRAJINA
URUGVAJ